Julia valitsi Essin, joka seisoi hänen edessään ilman vaatteita – näin tapahtui, kun kamerat sammuivat.

Essi ja Julia, jotka osallistuivat Naked Attraction Suomi -ohjelmaan, eivät olisi koskaan uskoneet löytävänsä parisuhdetta ohjelman kuvauksista. Alastomuus oli heille luontevaa, mutta kamerat ympärillä tuntuivat vierailta. Essi ja Julia ovat ilmeisesti ensimmäinen pari, joka on löytänyt toisensa Naked Attraction Suomen kautta. Heidän jaksonsa avaa uuden kauden TV5:llä 20. elokuuta.

Tutustu Julian

Julia oli alun perin katsonut ohjelmaa ystäviensä kanssa ja vitsaili sopivansa hyvin mukaan.

– Päätin hakea mukaan, koska olin siitä niin kovasti puhunut.

Yksi suurimmista syistä Julialle osallistua oli se, että hän on kaksosten äiti ja halusi rohkaista muita äitejä, jotka saattavat kamppailla kehonkuvansa kanssa.

– On vaatinut paljon hyväksyä oma keho sellaisen koettelemuksen jälkeen. Halusin näyttää, että lasten saaminen ja sen vaikutukset kehoon ovat täysin normaaleja.

Essi päätti hakea ohjelmaan sen mielenkiintoisen konseptin vuoksi.

Ohjelman jaksossa Julia on vaatteet päällä oleva päähenkilö, joka valitsee viidestä alasti kopissa olevasta ehdokkaasta.

Alastomuus ei ollut kummallekaan heistä suuri jännityksen aihe.

– Kokemus oli jännittävä erityisesti kameroiden läsnäolon takia. Alastomuus oli luonnollinen osa tilannetta, Essi kertoo.

– Kyllä, kamerat tekivät siitä jännittävää, ja koska en ole aiemmin ollut missään ohjelmassa, se oli uutta. Alastomuus tuntui kuitenkin luonnolliselta, Julia lisää.

Julia, joka on naimisissa, osallistui ohjelmaan avoimin mielin, etsimättä seuraa sukupuolesta riippumatta.

– En odottanut löytäväni mitään pitkäkestoista suhdetta – saati sitten rakkautta. Se tuli yllätyksenä, mutta niinhän rakkaus usein tekee.

Essikään ei olisi uskonut tällaiseen lopputulokseen.

– Kuvittelin, että ohjelmasta voisi löytyä samanhenkisiä ihmisiä, mutta en ajatellut, että joku jäisi elämääni pysyvästi.

Valintatilanteessa Julian huomio kiinnittyi ensin Essin ulkonäköön ja siitä välittyneeseen positiiviseen energiaan. Essi taas ei nähnyt Juliaa kopista käsin, mutta piti hänen ääntään miellyttävänä.

– Hän puhui osallistujien kehoista lempeästi, ja ajattelin jo silloin kopissa, että meillä voisi olla yhteiset arvot.

Studiokuvauksien jälkeen he lähtivät treffeille Folks Hoteliin.

– Siellä kuvattiin meidän treffit. Päivä oli ollut todella pitkä ja jännittävä, joten olimme melko väsyneitä. Lisäksi kamerat ympärillä ja ohjeet tutustua tekivät tilanteesta entistä jännittävämmän.

Julian ja Essin Matka Naked Attraction Suomi -ohjelman Jälkeen

Tilanne rentoutui, kun kamerat poistuivat, ja he saivat rauhassa keskustella keskenään.

Julian pitkä päivä oli alkanut aikaisin, sillä hän matkusti Torniosta Helsinkiin aamulla kuvauksia varten.

– Päivä oli täynnä toimintaa ilman taukoja, joten oli todella mukavaa olla kahdestaan ja rentoutua.

Ohjelma kuvattiin yli kaksi vuotta sitten, ja siitä lähtien he ovat olleet yhdessä. Vaikka toinen asuu Torniossa ja toinen Helsingissä, he ovat onnistuneet näkemään toisiaan kerran tai pari kuukaudessa.

Sekä Julia että Essi ovat polyamorisia ja asuvat niin sanottujen pesäkumppaniensa kanssa, mutta ovat avoimia deittailemaan muita.

He aikovat katsoa jaksonsa lähipiirin kanssa Helsingissä. He ovat odottaneet tätä hetkeä pitkään.

He eivät juuri välitä siitä, mitä muut ajattelevat Naked Attraction Suomi -ohjelmasta.

– Kun on sinut itsensä kanssa ja onnellinen elämässään, muiden mielipiteillä ei ole merkitystä. Se oli upea ja hauska kokemus, ja erityisesti siksi, että löysin Essin sen kautta. Muiden mielipiteet eivät vaikuta tähän.

– Kuulun useisiin vähemmistöihin, ja monisuhteisuus on vain yksi niistä. Jotkut ovat sanoneet, että on hienoa, miten teen elämässäni valintoja, jotka tuntuvat itselleni oikeilta, Essi kertoo.

– Olen kyseenalaistanut monogamian normin ja toteutan ihmissuhteitani tavalla, joka sopii minulle paremmin. En välitä muiden mielipiteistä, kunhan omat valintani tuntuvat aidoilta ja luonnollisilta, Julia lisää.

Sharing Is Caring:

Olen Arman, olen ollut mukana bloggaamisessa pitkään, ja olen finland2dayn päätoimittaja. Olen omistaja, kirjoittaja ja an1.

Leave a Comment