Justin Bieber on saapunut Intiaan esiintymistä varten; hänen palkkionsa on suurempi kuin Rihannan.

India, Mumbai on täynnä jännitystä, kun kansainvälinen pop-sensaatio Justin Bieber on saapunut kaupunkiin esiintymään vuoden odotetuimmissa häissä.

Justin Bieber

Anant Ambani ja Radhika Merchant ovat valmiita solmimaan avioliiton, ja heidän häidensä juhlallisuuksista odotetaan spektaakkelimaista tapahtumaa. Globaalien tähtien ja ylellisten juhlien kera Ambanin perhe asettaa jälleen uuden standardin loistolle.

Justin Bieber saapui Intiaan, Mumbaihin
Kanadalainen laulaja laskeutui Mumbaihin torstaina, ennen suunniteltua esiintymistään perjantaina Jio World Convention Centre -kompleksissa Bandra Kurla Complexissa (BKC). Sosiaalinen media täyttyi kuvista ja videoista Bieberin saapumisesta, luoden kuhinaa fanien ja vieraiden keskuudessa.

Intia Todayn mukaan keskustelut ovat käynnissä muiden tunnettujen artistien, kuten Adelen, Draiken ja Lana Del Reyn, kanssa esiintymisestä häiden juhlallisuuksissa. Sangeet-seremoniassa Bieber on pääesiintyjänä, ja Times Now:n raporttien mukaan Ambanin perhe maksaa hänelle hänen suorituksestaan uskomattomat 10 miljoonaa dollaria (noin 83 miljoonaa rupiaa).

Sharing Is Caring:

Olen Arman, olen ollut mukana bloggaamisessa pitkään, ja olen finland2dayn päätoimittaja. Olen omistaja, kirjoittaja ja an1.

Leave a Comment