Manchester United saa siirto-päivityksen Dan Ashworthin uudistuksen yhteydessä, kun saavutetaan 42 miljoonan punnan sopimus

Pelaajien myynti tulee olemaan ratkaisevan tärkeää Manchester Unitedille tänä kesänä, ja Bayern Münchenin siirto voisi avata tien mahdolliselle poistumiselle.

Dan Ashworth image
Dan Ashworth kuvattu vuonna 2022.

Manchester Unitedin pelaajien joukkueiden uudelleenjärjestely ei ole vielä virallisesti alkanut, mutta Erik ten Hagin joukkueen odotetaan näyttävän hieman erilaiselta, kun kausi 2024/25 alkaa elokuussa. Viimeaikaiset raportit Mirrorilta vihjaavat, että uusi urheilutoimenjohtaja Dan Ashworth työskentelee aktiivisesti joukkueen uudelleen muotoilemiseksi Old Traffordilla. Kuten kaikki Premier League -seurat, myös United kohtaavat kulujen rajoitukset voiton ja kestävyyden säännösten (PSR) vuoksi. Tästä syystä Unitedin on oltava varovaisia ​​menoissaan. Rahojen keräämiseksi ja kirjojen tasapainottamiseksi odotetaan pelaajien myyntiä, ja useiden pelaajien odotetaan olevan myynnissä. Raphael Varane, Anthony Martial ja Brandon Williams ovat jo poistuneet seurasta, mutta heidän lähdöistään ei saatu tuloja, koska he lähtivät, kun heidän sopimuksensa päättyivät. On arvioitu, että Casemiro, Victor Lindelof, Harry Maguire, Christian Eriksen, Antony, Jadon Sancho ja Mason Greenwood ovat kaikki saatavilla siirtoihin, ja toivottavasti noin 200 miljoonaa puntaa saadaan kerättyä.

Also Read: Live-päivitykset: Argentiina vs Ecuador – Copa America -kohtaaminen

Mielenkiintoisesti Scott McTominayn nimi puuttui odotetusti myytävien pelaajien listalta, vaikka hän onkin näyttänyt olevan lähdössä jo jonkin aikaa. Viime kesänä lähestyi Länsi-Hammas, joka oli lähellä allekirjoittaa Skotlannin kansainvälisen, mutta hän teki yli 40 esiintymistä viime kaudella Ten Hagin johdolla.

McTominayn palvelut ovat kuitenkin jälleen suuressa kysynnässä, ja kilpailu hänen allekirjoituksestaan näyttää kovenevan. Toimittajan Michael Plantin mukaan Fulham johtaa tällä hetkellä kilpailua hankkia McTominay korvaamaan Joao Palhinha.

Samalla Portugalin maajoukkueen Palhinhan odotetaan lähestyvän 50 miljoonan euron (42,3 miljoonan punnan) siirtoa Bayern Müncheniin, jossa hänelle odotetaan allekirjoitettavan sopimus vuoteen 2028 asti, ja siirron odotetaan olevan lähellä, lääkäriajan ollessa jo varattu. Tämä kehitys jättää Fulhamin tarvitsemaan keskikenttävahvistusta.

On epäselvää, jatkaako Fulham kiinnostustaan McTominayhin. Lisäksi on epävarmuutta siitä, haluaako Manchester United myydä hänet, kun otetaan huomioon hänen merkittävä roolinsa joukkueen menestyksessä viime kaudella.

Sharing Is Caring:

Olen Arman, olen ollut mukana bloggaamisessa pitkään, ja olen finland2dayn päätoimittaja. Olen omistaja, kirjoittaja ja an1.

Leave a Comment