Intia vs Etelä-Afrikka – ICC T20 World Cup 2024 finaali: Joukkueet, sääennuste ja kenttäolosuhteet

Sataako finaalin aikana? Miten joukkueet asettuvat kentälle? Mitä tapahtuu, jos ottelu perutaan sateen takia? Millaiset ovat kenttäolosuhteet?

India vs South Africa T20 final

28 päivän ja 54 ottelun jälkeen Intia ja Etelä-Afrikka ovat valmiita kilpailemaan ICC T20 World Cup 2024 finaalissa.

Tässä on, mitä sinun on tiedettävä tästä tärkeästä ottelusta:

Milloin on T20 World Cup 2024 finaali ja mihin aikaan se alkaa?

Finaali on 29. kesäkuuta, ja ottelu alkaa klo 10:30 paikallista aikaa (14:30 GMT). Heitto tapahtuu 30 minuuttia aiemmin.

Missä finaali pelataan?

Finaali pidetään Kensington Ovalilla Bridgetownissa, Barbadoksella, ja siellä on tilaa 28,000 katsojalle.

Millainen on Kensington Ovalin kenttä?

Vaikka se ei olekaan hyökkääjän paratiisi, Kensington Ovalin kenttä on tuottanut joitain korkeimman pistemäärän otteluita tässä turnauksessa. Nopeiden heittäjien ja spin-bowlereiden välillä nopeiden heittäjien edut ovat hieman paremmat ja lopullisessa vaiheessa saattaa olla seurattava trendi, jossa molemmat joukkueet pakkaavat sekaan laatua

Onko heitto pelaamassa merkittävää roolia?

Joukkueet, jotka ovat voittaneet heiton, ovat valinneet kentälle ensin viidessä kahdeksasta tähän mennessä pelatusta ottelusta Bridgetownissa, mutta tulokset ovat olleet vaihtelevia.

Rohit Sharma valitsi lyödä ensin Intian ainoassa ottelussa Afganistania vastaan tällä paikalla, ja Intia voitti 47 juoksulla.

Tämä tulee olemaan Etelä-Afrikan ensimmäinen ottelu Bridgetownissa.

India vs Etelä-Afrikka: Keskinäinen otteluhistoria

Intialla on pieni etu heidän T20-kohtaamisissaan Etelä-Afrikkaa vastaan. Vuoden 2007 mestarit ovat voittaneet 14 ottelua, kun Etelä-Afrikka on voittanut 11. Tärkeästi Intia on voittanut neljä viidestä kohtaamisestaan ​​T20 World Cupissa.

Heidän viimeisin kohtaamisensa tapahtui kolmen ottelun sarjassa Etelä-Afrikassa joulukuussa, joka päättyi 1-1 yhden ottelun ollessa sateen takia peruttu.

Formaatio-ohje Molemmat joukkueet ovat täynnä itseluottamusta voitettuaan haasteet, joita sää, kenttäolosuhteet ja vastustajat ovat heittäneet heidän tielleen turnauksessa.

Tämä on todella kohtaaminen kahden parhaan joukkueen välillä T20 World Cupissa.

Intia: W W W W W

Etelä-Afrikka: W W W W W

India joukkueen uutiset

Intia on saanut hyviä tuloksia kolmen spin-bowlerin ja kahden nopean heittäjän yhdistelmällä Karibian osuudella turnauksesta, joten he todennäköisesti pitävät saman kokoonpanon, joka voitti Englannin, Yhdysvallat, Länsi-Intian ja Afganistanin.

Ennustettu avauskokoonpano: Rohit Sharma (kapteeni), Virat Kohli, Rishabh Pant (wicketkeeper), Suryakumar Yadav, Shivam Dube, Hardik Pandya, Axar Patel, Ravindra Jadeja, Arshdeep Singh, Jasprit Bumrah, Kuldeep Yadav

South African joukkueen uutiset

South African joukkueen kaksi vakituista spin-bowleria ovat osoittautuneet hankaliksi vastustajille ja heitä on tukenut kolme ensiluokkaista nopeaa heittäjää sekä kapteenin Aiden Markramin osa-aikainen spin. Proteas-joukkueen odotetaan pysyvän samassa kokoonpanossa, joka voitti välierän.

Ennustettu avauskokoonpano: Quinton de Kock (wicketkeeper), Reeza Hendricks, Aiden Markram (kapteeni), David Miller, Heinrich Klaasen, Tristan Stubbs, Marco Jansen, Keshav Maharaj, Kagiso Rabada, Anrich Nortje, Tabraiz Shamsi

Mikä on sääennuste Bridgetowniin, Barbadosille?

Sää on ollut häiriötekijä T20 World Cupissa, ja useita otteluita on sateet vaikuttaneet. Viikonlopun ennuste Bridgetowniin ei näytä lupaavalta, mutta toivotaan, että cricket-fanit pääsevät näkemään täyden 20 yliottelun.

Ennusteeseen kuuluu hajanaisia sadekuuroja, eristettyjä ukkosmyrskyjä, pilvistä säätä ja itätuulta paikassa. Trooppinen myrsky on odotettavissa lähestyvän saarta sunnuntaina, ja Barbadosin meteorologinen palvelu on antanut ankaria säävaroituksia.

Mitä tapahtuu, jos finaalissa on sateen viivästys?

Finaalille on varattu enintään 190 minuuttia lisäaikaa. Lisäksi ICC on varannut sunnuntain 30. kesäkuuta varapäiväksi finaalille.

Voiko finaali päättyä ‘ei tulokseen’?

Kyllä, jos kumpikaan joukkueista ei pääse pelaamaan vähintään 10 yliota sään keskeytysten takia, ottelu julistetaan “ei tulokseksi” ICC:n turnaussääntöjen mukaisesti. Tässä tapauksessa molemmat joukkueet julistetaan yhteisiksi voittajiksi.

Mitä tapahtuu, jos finaali päättyy tasapeliin?

Jos pisteet ovat tasan sääntömääräisen peliajan päättyessä, ottelu ratkaistaan super over -erällä. Jos myös super over päättyy tasapeliin, pelataan lisää super over -erät, kunnes voittaja selviää.

Sharing Is Caring:

Olen Arman, olen ollut mukana bloggaamisessa pitkään, ja olen finland2dayn päätoimittaja. Olen omistaja, kirjoittaja ja an1.