Terveys: 5 tuotetta lievittää selkäkipua

Elämä selkäkipujen kanssa voi olla äärimmäisen haastavaa. Tämä kipu voi vaikuttaa jokaiseen osa-alueeseen päivittäisessä elämässäsi, aina perustöiden suorittamisesta unesi laatuun. Jatkuva selkäkipu voi merkittävästi vaikuttaa onnellisuuteesi ja yleiseen terveydentilaasi.

Back pain 5 way get success

Selkäkipuun voi löytää helpotusta ilman jatkuvaa kärsimystä. On olemassa tuotteita, jotka on suunniteltu lievittämään selkäkipua ja joita voit tutkia. Nämä tuotteet voivat täydentää muita helpotusmenetelmiä, kuten lääkitystä tai fysioterapiaa. Näiden tuotteiden kokeilemiseen ei tarvita lääkemääräystä.

Alla olevat tuotteet ovat viisi vaihtoehtoa, jotka saattavat pystyä vähentämään selkäkipuasi ja auttamaan sinua elämään mukavammin.

1. Selkätuki

Selkätuet tarjoavat tukea, mikä voi tehdä päivittäisistä toimista mukavampia. Tyypillisesti, kuten Business Insider kuvailee, ne kietoutuvat alaselän ympärille ja auttavat tukemaan selkälihaksiasi seisoessasi, nostellessasi eri painoisia esineitä ja liikkuessasi ympäriinsä.

Sinun ei tarvitse käyttää kömpelöä tai epämukavaa selkätukea löytääksesi helpotusta. Valitse yksinkertaisempi vaihtoehto, kuten Back on Track -selkätuki, joka on suunniteltu tarjoamaan lämpöä ja lihastukea alaselän ympärille. Sen helppo tarrakiinnitys mahdollistaa sen käyttämisen vaatteiden päällä vaivattomasti.

2. Sähkölämmitystyyny

Lämpöhoito on loistava vaihtoehto erityyppisten kipujen hallintaan, ja siitä on huomattavia etuja selkäkipuja käsitteleville henkilöille. Kuten Healthline on korostanut, lämpöhoito voi lievittää tehokkaasti selkäkipuja edistämällä parempaa verenkiertoa ja mahdollisesti vähentämällä tulehdusta, jäykkyyttä ja epämukavuutta.

Voit käyttää erilaisia ​​lämpöhoitomenetelmiä selkäkipujen lievittämiseen. Sähkölämmitystyyny voi olla erityisen hyödyllinen, sillä sen avulla voit säätää lämpötilaa ja lämmittää niin kauan kuin on tarpeen. Jotkut lämpötyynyt, kuten PureRelief King-Size Heating Pad, tarjoavat useita lämpöasetuksia ja nopeat lämmitysominaisuudet, jotka tuottavat helpotusta muutamassa minuutissa. Lisäksi on vaihtoehtoja, joissa lämpöhoito yhdistetään aromaterapiaan, kuten Nature’s Approach Aromatherapy Lumbar Wrap, joka ei ainoastaan ​​lämmitä selkääsi, vaan myös vapauttaa rauhoittavia tuoksuja yrttisekoituksista, kuten laventelista ja kamomillasta.

3. Hieronta

Hierontaterapiaa suositellaan usein erilaisiin kipuihin, erityisesti lihaskipuihin. Se on kokeiltu ja totta oleva kivunlievitysvaihtoehto monille selkäkipuisille. Mutta sinun ei tarvitse luottaa kalliisiin hierontoihin tai säännölliseen fysioterapiaan mahdollisen kivunlievityksen saamiseksi.

Voit hankkia ja käyttää käsissä pidettävää hierontalaitetta suoraan kotona. Vaihtoehdot kuten RENPHO:n ladattava langaton käsissä pidettävä hierontalaite mahdollistavat jumien poistamisen ja kohdistamisen selän arka-alueille. Se saattaa pystyä poistamaan jännitystä, ja siinä on viisi erilaista liitettä, joita voit käyttää selkäsi hoitamiseen.

4. Kipua lievittävä geeli

Jos tarvitset nopeaa kivunlievitystä, itsehoitolääkkeet ovat yleinen valinta. Mutta sinun ei tarvitse ottaa lääkettä; saatat saada nopeampaa helpotusta käyttämällä paikallisesti käytettävää kivunlievitystuotetta. Voit käyttää kivunlievitysgeelejä tai -voiteita, jotka levitetään tiettyihin arka- tai kipeäksi tuntemiisi kohtiin selässäsi. Nämä tuotteet saattavat tarjota helpotusta, joka kestää tuntikausia.

Valittavanasi on runsaasti kivunlievitysgeelejä ja -voiteita. Biofreeze-kivunlievitysgeeli, joka viilentää nopeasti kipeitä kohtia alle 12 dollarin hintaan, ja Penetrex-kivunlievitysvoide, joka rauhoittaa tulehdusta, voivat molemmat olla käytössä milloin tahansa. Molemmat voivat tunkeutua ihoon minuuteissa ja lievittää epämukavuutta.

5. Uusi patja

Selkäkipu voi tehdä nukkumisesta äärimmäisen epämukavaa. Ja jos patjasi ei tue sinua nukkuessasi, saatat kokea enemmän kipua ja levottomia öitä. Vaihtaminen uuteen patjaan – sellaiseen, joka voi auttaa selkäkipuisia – voi auttaa sinua tuntemaan olon mukavammaksi joka aamu. Saatat jopa tuntea kestäviä tuloksia koko päivän ajan.

Sinun kannattaa etsiä keskikova patja, jonka Wirecutterin mukaan voi tarjota vähemmän jäykkyyttä ja arkuutta. Memory foam -patjat voivat myös olla paras valinta yhdistetylle mukavuudelle ja tuelle. Tempur-Pedic Tempur-Adapt ja Saatva Classic ovat kaksi vaihtoehtoa, jotka tarjoavat ylellistä mukavuutta ja tarpeeksi kovuutta pitääkseen selkärangan oikeassa, hyvin tuetussa asennossa koko yön10.

Sharing Is Caring:

Olen Arman, olen ollut mukana bloggaamisessa pitkään, ja olen finland2dayn päätoimittaja. Olen omistaja, kirjoittaja ja an1.

Leave a Comment