Vero Beachin ammuskelussa nainen kuoli, mies haavoittui

VERO BEACH, Fla. (CBS12) — Sunnuntai-iltana Vero Beachissa tapahtuneessa ampumavälikohtauksessa kuoli yksi nainen ja yksi mies loukkaantui.

Vero Beachin ammuskelussa nainen kuoli, mies haavoittui
Indian Riverin piirikunnan sheriffin toimiston (IRCSO) mukaan varajoukot saapuivat paikalle klo 10:19 ampumavälikohtaukseen osoitteessa 79th Avenue, hieman yli kahden mailin päässä Vero Beach Outletsista itään. Nainen löydettiin ampumahaavoista ja julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla. Myös mies ammuttiin, mutta hänen tilansa on IRCSO:n mukaan vakaa.

Indian Riverin piirikunnan sheriffin toimiston (IRCSO) mukaan varajoukot saapuivat paikalle klo 10:19 osoitteessa 79th Avenue, hieman yli kahden mailin päässä Vero Beach Outletsista itään.

Nainen löydettiin ampumahaavoista ja julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla. Myös mies ammuttiin, mutta IRCSO:n mukaan hänen tilansa on vakaa.

Sheriffin toimisto ilmoitti, että osallisten nimet eivät ole julkisia tällä hetkellä. Tutkijat vahvistivat, että ampuminen oli yksittäinen tapaus eikä siitä ole vaaraa yleisölle. IRCSO:n rikostutkintaosasto tutkii tapausta aktiivisesti.

Sharing Is Caring:

Olen Arman, olen ollut mukana bloggaamisessa pitkään, ja olen finland2dayn päätoimittaja. Olen omistaja, kirjoittaja ja an1.

Leave a Comment