Draymond Green tunteellisena Klay Thompsonin siirryttyä Dallas Mavericksiin

Bay Area’n aikakausi päättyy. Warriors menetti tulevan Hall of Famerin Klay Thompsonin Dallas Mavericksille vapaan agentin kautta, ensimmäistä kertaa Big Threen uran aikana he eivät ole samassa NBA-joukkueessa. Stephen Curry jakoi ajatuksiaan pitkässä Instagram-tarinassa, mutta odotimme yhä Draymond Greenin kertovan mielipiteensä.

Draymond Green tunteellisena Klay Thompsonin siirryttyä Dallas Mavericksiin
Image credit: si.com

Tiistai-iltana Green julkaisi uusimman jakson “Draymond Green Show’sta” ja vietti ensimmäiset 27 minuuttia puhuen Klaysta ja hänen päätöksestään. “En oikein tiedä miten tunnen tästä. Klay kertoi meille viime viikolla… Kun Klay kertoi minulle, pystyin vain kuuntelemaan eikä se ollut ‘Hei, voisimme lopettaa näin’ tai ‘Sinun pitäisi harkita uudelleen.’ Se oli vain ‘Wow, onnittelut veli. Olen iloinen puolestasi.’ Vain varmistaakseni, että se ei muuta mitään meidän välillämme, muuttaa tietenkin koripallokenttää, mutta suhteet, ne ovat ikuisia… En ole vieläkään pystynyt käsittelemään tunteitani… Saatan olla pudottanut kyyneleen tai kaksi.”

Oli mielenkiintoista kuulla Draymond Greenin itsearviointia tällä tavalla. Hän puhui siitä, miten Steph postasi kaikki valokuvat, Green piti mielenkiintoisena, kuinka monta kertaa hän oli kuvissa eikä koskaan nähnyt itseään samalla tasolla kuin Curry tai Thompson, ja hän tiesi roolinsa, tietäen menevänsä heidän kanssaan sotaan ja ottavansa vastuun heidän puolestaan. Hän puhui myös siitä, kuinka paljon hän vihaa muutosta ja kuinka paljon “tämä on perseestä” hänelle.

Draymond varmisti myös sanovansa olevansa iloinen Klayn puolesta, koska hän näki, kuinka vaikea viime kausi oli kokeneelle tarkka-ampujalle. Green sanoi, ettei yrittänyt estää häntä lähtemästä, koska tiesi, kuinka vaikeaa Thompsonille oli, mutta hän ei mennyt yksityiskohtiin Thompsonin ja eturivin toimiston välisestä dynamiikasta, vaan sanoi, että voit kertoa, ettei Klay nauttinut koripallon pelaamisesta ensimmäistä kertaa.

Koripallofanina oli hauskaa katsella, kun Curry ja Thompson juoksivat näytöllä, samalla kun Draymond analysoi puolustuksia ja ohjasi liikennettä, tietäen että Splash Brothers osuisi joihinkin mielettömiin heittoihin. Kaikista Draymondin virheistä huolimatta nämä kolme mullistivat koripallon pelin, ja NBA on yrittänyt matkia heitä lähes vuosikymmenen ajan. Tulee olemaan outoa nähdä Klay ilman Warriorsin pelipaitaa, vaikka hänen olisi helppo elämä pelata Luka Doncicin ja Kyrie Irvingin vieressä.

Sharing Is Caring:

Olen Arman, olen ollut mukana bloggaamisessa pitkään, ja olen finland2dayn päätoimittaja. Olen omistaja, kirjoittaja ja an1.

Leave a Comment