Lizzy Musi hävisi syöpää vastaan käydyn taistelun.

Ympäröitynä perheensä keskuudessa, omassa kodissaan, Lizzy Musi nukkui pois rauhallisesti tänä iltana klo 23.25. Perhe kiittää sydämellisesti kaikista rukouksista ja tuesta hänen sairautensa aikana. He pyytävät nyt yksityisyyttä surutyöhön ja järjestelyihin. Päivityksiä jaetaan heti kun niitä on jaettavaksi. – Pat Musi

Lizzy Musi hävisi syöpää vastaan käydyn taistelun.

Rata-autoilun maailmassa jokainen ajo on taistelu – kamppailu – elämästämme. Karsinnoista eliminointeihin jokainen suoritus merkitsee. Mitä nopeammin ajat, sitä kapeampi virheen sietokyky ja sitä suurempi riski. Useimmiten selviämme taistelemaan toisena päivänä. Mutta joskus todellisuus saavuttaa meidät. Saatamme tuntea olevamme voittamattomia joka kerta, kun kiinnitämme turvavyön, mutta sydämessämme tiedämme paremmin.Kun todellisuus iskee, se ei aina ole ilmeisiä haasteita, jotka kaatavat meidät. Joskus se on äänetön, näkymätön vihollinen, joka vahvistuu meitä syödessään. Näin syöpä toimii. Se imee elämää sisältämme, kuin pahaenteinen loinen, joka pyrkii tuhoamaan sen, mihin se iskee.

Vaikka en koskaan tavannut Lizzy Musia, kuten jotkut Dragzinen kollegoistani tekivät, olen ajanut usein Pat Musi Racing Enginesin ohi, ollen samanhenkinen New Jerseyn kasvatti, joka myöhemmin muutti Charlotteen, Pohjois-Carolinaan. On outoa tuntea yhteyttä henkilöön, jota en koskaan tavannut, ja jakaa sama ala eri näkökulmasta.

Ulkoapäin voin sanoa, että hän ilmensi sitä vahvaa Jersey-tyttö -tyyppiä, jonka kanssa kasvoin – sellaista, josta osavaltio on tunnettu. Lizzy oli peloton kilpailija, nousten nopeasti ADRL:n ja PDRA:n riveissä ennen kuin teki vaikutuksen “Street Outlaws” ja No Prep Kings -sarjoissa. Vaikka hänen urastaan puhutaan paljon, muistakaamme häntä myötätunnolla – nuori nainen, joka hallitsi rata-autoilua 20-vuotiaana ja kohtasi elämänsä kovimman taistelun rintasyöpää vastaan ennen kolmenkympin täyttymistään. Viime yönä (27. kesäkuuta 2024) hän hävisi tuon vuoden mittaisen taistelun.

Levätä rauhassa, Lizzy Musi.

Sharing Is Caring:

Olen Arman, olen ollut mukana bloggaamisessa pitkään, ja olen finland2dayn päätoimittaja. Olen omistaja, kirjoittaja ja an1.

Leave a Comment